ANTALYA / MURATPAŞA - Ülkü-Seyfi Kandemir Ortaokulu

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile TBMM'nin açılışının 104. yıl dönümü her yıl olduğu gibi bu yıl da okulumuzda coşkuyla kutlandı. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın sevgi, umut ve neşe dolu günler geçirmesi dileğiyle, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun.

DİLİMİZN ZENGİNLİKLERİ

Kas

Okulumuz personeli çalışma arkadaşımız Ahmet KURNAZ'ı kalp krizi sebebi ile kaybetmemizin derin üzüntüsü içindeyiz.

Mekanı cennet olsun, Allah rahmet eylesin....

Kas

"Bugün, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün aramizdan ayrilisinin 85. yll dönümünü anıyoruz. 0,

Türkiye'nin kurucusu ve 'önderiydi. Laiklik, bilim, egitim ve çagdaslik için verdigi mücadele, ülkemizi sekillendirdi. Onun